Przejdź do zawartości

[Gdańsk] A co na to Gdańsk?

Znajdź tutaj towarzyszy do gry z Twojej okolicy

Moderator: Inkwizytorzy

[Gdańsk] A co na to Gdańsk?

Postprzez Piotr P. » Wt mar 02, 2010 6:54 pm

Ilu mamy graczy w Gdańsku i jego okolicach - oto odwieczne pytanie każdego, kto szuka, a nie może znaleźć potencjalnych graczy. A może ktoś prowadzi Klanarchię i chciałby zaprosić kilka osób na sesję? Piszcie tutaj- bo gdzie, jeśli nie na oficjalnym forum gry można poznać innych graczy.

Nas jest pięciu, może sześciu w porywach i przy dobrych wiatrach, a w tym Mistrz Gry.
Piotr P.
Krewniak

Re: [Gdańsk] A co na to Gdańsk?

Postprzez Tomasz M. » Śr mar 03, 2010 5:25 pm

Muszę przyznać, że z Gdańska wśród szukających graczy czy MG nikogo nie znalazłem... Problem jest niestety...
Ostatnio edytowano Śr mar 03, 2010 5:46 pm przez Tomasz M., łącznie edytowano 1 raz
"Życie jest krynicą rozkoszy; lecz gdzie i hołota pija, tam wszystkie studnie są zatrute..." F.Nietzsche, "Tako rzecze Zaratustra".
Tomasz M.
Rzecznik rodu

Postprzez Tomasz M. » Śr mar 03, 2010 5:31 pm

Na tą chwilę Piotrze jest nas zainteresowanych Klanarchią 6 - ja jako prowadzący, Bartek, Rafał, Sebastian, Robert, ty... Do tego Darek, Michał - koledzy Roberta, czyli grupa w której testuje się świat i konwencję, że tak to określę (bo jesteśmy tam na etapie sprawdzania, które archetypy będą tymi nie "na jedną sesję" i bawienia się różnymi typami wspomnianej konwencji) - jest to niestety krąg zamknięty dla ciebie o czym wiesz, a pod nich podpasowuje się naturalnie i Robert, i Sebastian...Tak czy siak problem graczy istnieje, bo jest ich u nas raczej mało...Kol.Ment wycofał się sprzedawszy podręcznik, więc jego krąg też odpada (przynajmniej tak mi doniesiono po spotkaniu Trójmiejskiej Inicjatywy Rpgowej, gdzie sprawa Klanarchii też była poruszana).
"Życie jest krynicą rozkoszy; lecz gdzie i hołota pija, tam wszystkie studnie są zatrute..." F.Nietzsche, "Tako rzecze Zaratustra".
Tomasz M.
Rzecznik rodu

Postprzez OutOffMyWay » Śr mar 03, 2010 8:38 pm

ja tam nie szukam nowych drużyn do klanarhi , jak nie będzie mi się chciało z wami grac to na TIRze jest trochę osób które prowadza wiec mnie po to nie podpisujcie
OutOffMyWay
Unita

Postprzez Tomasz M. » Śr mar 03, 2010 9:29 pm

A kto cię tu pod coś podpisuje? Po prostu zadajemy tu pytanie czy poza naszym kręgiem ktoś w Gdańsku albo Gdyni gra w Klanarchię...Jeżeli tak to prosimy o kontakt choćby w celu wymiany doświadczeń. Gdyby ktoś z Trójmiasta tu zajrzał i grał w Klanarchię, lub się do tego przymierzał i był chętny do kontaktu to podaję moje gg 8666173 na wszelki wypadek...
Tomasz M.
Rzecznik rodu

Powrót do Strona główna forum

Powrót do Szukam graczy/narratora na sesję Klanarchii